Lynne blir direktør i «nye» Eidsiva Nett

JON MARIUS LYNNE

JON MARIUS LYNNE

Artikkelen er over 4 år gammel

Eidsiva fusjonerer Eidsiva Nett AS og Eidsiva Anlegg AS til et nytt selskap fra 1. januar 2016. John Marius Lynne (46) er i dag ansatt som direktør i det nye selskapet. Lynne kommer fra stillingen som direktør i Eidsiva Bioenergi.

DEL

Det skriver Eidsiva i en pressemelding fredag.

-Jeg er selvfølgelig svært fornøyd med å bli valgt til denne spennende oppgaven. Jeg har til nå hatt åtte fantastiske år sammen med kollegaer i Eidsiva Bioenergi, og gleder meg stort til å jobbe med alle de dyktige kollegaene fra dagens Eidsiva Nett og Eidsiva Anlegg for å etablere Eidsivas nye nettselskap, sier Lynne. Det nye selskapet er en fusjon mellom Eidsiva Nett og Eidsiva Anlegg, og vil være en realitet fra 1. januar 2016.

Lynne tiltrer stillingen ved årsskiftet, men begynner arbeidet med å sette sammen Eidsiva Netts ledergruppe allerede førstkommende uke.

Konsernsjef Øistein Andresen sier seg godt fornøyd med valget av Lynne.

-  Han har gjort en meget god jobb med Eidsiva Bioenergi, og jeg føler meg trygg på at han er rett person til å ta fatt på sammenslåingen av Eidsiva Nett og Eidsiva Anlegg, og til å utvikle nettvirksomheten videre, sier Andresen.

Artikkeltags