Even Moen blir ordfører i Stor-Elvdal

– Det er ingen ungkarer som fysisk har meldt seg, men jeg har fått mange tips og innspill på aktuelle kandidater, sier ordfører i Stor-Elvdal, Even Moen.

– Det er ingen ungkarer som fysisk har meldt seg, men jeg har fått mange tips og innspill på aktuelle kandidater, sier ordfører i Stor-Elvdal, Even Moen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Senterpartiet, Bygdelista, Høyre, Venstre og Frp i Stor-Elvdal har inngått en samarbeidsavtale. 26. oktober blir Even Moen (Sp) valgt som ny ordfører i kommunen.

DEL

Sammen danner de fem partiene en blokk som vil få flertall i kommunestyret. Samarbeidet sikrer Even Moen (Sp) vervet som ordfører, mens Sverre Oskar Øverby (V) blir varaordfører.

– Vi skal utarbeide en felles politisk plattform som blir lagt fram i god tid før kommunestyremøtet 26. oktober. Denne vil i detalj fordele komitéledervervene og arbeidsfordelingen mellom ordføreren og varaordføreren, heter det i avtalen som har blitt inngått.

Avtalen er signert av Jan Erik Hirkjølen (Bygdelista), Anders Kiær (Høyre), Even Moen (Senterpartiet), Elo Villekjær (Frp) og Sverre Oskar Øverby (Venstre).

Det som er klart er at det vil bli opprettet en egen næringskomité i kommunen.

– Dette utvalget vil få sitt eget budsjett, heter det i avtalen mellom partiene.

Artikkeltags