Fikk kongelig takk for royal vedstabel

STORFINT TAKKEBREV: Ole Kristian Kjelling og kona Zofia, fikk et hyggelig takkebrev fra Kongen og Dronningen etter å ha sendt bilde av den kongelige vedstabelen tidligere i sommer.

STORFINT TAKKEBREV: Ole Kristian Kjelling og kona Zofia, fikk et hyggelig takkebrev fra Kongen og Dronningen etter å ha sendt bilde av den kongelige vedstabelen tidligere i sommer. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Ekteparet Zofia og Ole Kristian Kjelling på Bjørånes, mottok i midten av juli et takkebrev fra Kongen og Dronningen for bildet de sendte av den flotte vedstabelen de laget tidligere i sommer.

DEL

Pensjonistene laget som kjent en helt spesiell vedstabel, med detaljrike portretter av både dronning Sonja og kong Harald i anledning deres 75- årsdag, og nå har altså belønningen kommet i form av et takkebrev fra selveste Kongen og Dronningen.

– Det var veldig fint å få det. Zofia pleier jo å sende gratulasjonskort til både Kongen og Dronningen hvert år, og hun har alltid fått takkebrev, men denne gangen var det et ekstra fint svar hun fikk, sier Ole Kristian Kjelling.

I takkebrevet, som er datert 13. juli, og signert protokollrådgiver Monica Watterud, står det følgende:

«Kongen og Dronningen har bedt meg om å takke for Deres flotte hilsen i anledning 75-årsdagene. Kongeparet satte pris på å høre fra dere.»

Nyheten om ekteparets spesielle hyllest til kongeparet for en måned siden, ble en riksnyhet over natta, og nå har de begge bestemt at vedstabelen skal stå ute helt fram til våren.

– Den skal bare stå som den er, så får vi se hva vi gjør med den til våren, avslutter Ole Kristian Kjelling med et smil.

Les også: – De skal få hilsen med bilde av stabelen

Artikkeltags