Ber flere med på paintball

SPILLER: Thomas Findahl (t.v.) blir markert av Frank Noreng. Ved bjørka lurer Tore Kaasen. – Det gjør litt vondt med en gang du blir truffet, smiler Findahl.

SPILLER: Thomas Findahl (t.v.) blir markert av Frank Noreng. Ved bjørka lurer Tore Kaasen. – Det gjør litt vondt med en gang du blir truffet, smiler Findahl. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Fire tynsetinger har dratt i gang en paintballklubb. Tynset kommune stiller et område til disposisjon for fritidsaktiviteten.

DEL

Foreløpig er de 20 personer i klubben med ungdom og voksne. De fleste er tynsetinger.

I fjor kontaktet de kommunen og spurte om de hadde et område hvor de paintball-interesserte kunne utøve sporten.

– Men så hørte vi ikke noe mer. Derfor kontaktet vi dem igjen. De hadde svart oss, men mailen kom til feil adresse, smiler Findahl.

Fram til nå har de reist til Rendalen for å spille. Når kommunen nå stiller et område til klubbens disposisjon, ønsker de flere med i klubben.

– Vi håper på å dra med flere, inviterer Thomas Findahl som sammen med Frank Noreng, Tore Kaasen og Erlend Øyen danner det foreløpige styret i klubben.

Medlemmene har selv komplett utstyr til å spille.

– Vi har noe utlånsutstyr. Men planen er å kunne leie ut utstyr til en 10 til 12 stykker, forklarer Findahl.

Siden det ikke er noe etablert miljø for paintball i kommunen i dag, håper de å skape et fritidstilbud i Tynset. Tanken er å samarbeide med alle som driver med paintball i Nord-Østerdal.

– Blir vi flere kan vi jo ha mer lagspill, ha oppdrag og litt mer militært opplegg, sier Findahl.

– Paintball er kjempegod trening og veldig artig, smiler Noreng.

Artikkeltags