– Tar det statsministeren sier som en garanti

GODT MØTE: Berit Nordseth Moen fra Tynset Høyre hadde et godt møte med statsminister Erna Solberg. Hun tror nå at helsearkivet og sentraldepotet kommer inn på statsbudsjettet for 2015.

GODT MØTE: Berit Nordseth Moen fra Tynset Høyre hadde et godt møte med statsminister Erna Solberg. Hun tror nå at helsearkivet og sentraldepotet kommer inn på statsbudsjettet for 2015. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Statsminister Erna Solberg (H) går langt i å love at helsearkivet og sentraldepotet på Tynset blir realisert. Forutsetningen er at kvalitetssikringen ikke avdekker store, uforutsette kostnader.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Berit Nordseth Moen fra Tynset Høyre var fornøyd etter møtet i Hamar med statsminister Erna Solberg om helsearkiv og sentraldepot på Tynset.

Nå regner hun med at bevilgningene vil komme i statsbudsjettet for 2015.

 – Vi har ikke sagt at vi ikke skal gjennomføre prosjektet. Det vi har sagt er at prosjektet må kvalitetssikres før vi kan bevilge penger. Kanskje den rødgrønne regjeringen framskyndet oppstarten av prosjektet for å kunne ta noe av æren? Jeg regner med at prosjektet på Tynset blir realisert med mindre kvalitetssikringen avdekker uventede kostnadssider ved det, sier statsminister Solberg.

– Jeg tar det statsministeren sier som en garanti, sier Nordseth Moen, som opplyser at hun hadde et godt møte med statsministeren, der hun fikk lagt fram sitt syn på helsearkivet på en god og ordentlig måte.

– Jeg tror nå at helsearkiv og sentraldepot vil være inne på statsbudsjettet for 2015, sier Nordseth Moen.

LES OGSÅ: Nordseth Moen får møte Erna

Artikkeltags