Her har flommen rammet hele Hedmark fra nord til sør


Vis Flomherjingene i et større kart
Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Se vårt interaktive kart! Trykk på de enkelte punktene for å lese om de berørte områdene. Man kan også zoome og dra i kartet for å finne sitt område.

DEL

Flommen har rammet Hedmark fra nord til sør, og fra øst til vest.

Den har rammet hardt og brutalt flere steder. Mange personer har vært innesperret.

HAR VI GLEMT NOEN STEDER? TIPS OSS PÅ MAIL TIL nettavisen@ostlendingen.no

Da Østlendingen fløy over de vannfylte områdene torsdag formiddag fikk en for alvor se den brutale virkeligheten de flomrammede lever i.

SE VIDEO I BUNN AV SAKEN!

Flere titalls hus står med vann helt inntil grunnmuren og er fullstendig isolerte.

Vi fløy over fem-seks personer som drev å evakuerte fra et hus med med flere kvadratkilometer vanndekte jorder rundt seg. Dette var mellom Evenstad og Stai, og her var situasjonen deisidert mest alvorlig i går.

SE BILDER FRA FLOMHERJINGENE!

Kilometervis med riksveg 3 lå under vann og spesielt er det å se vegen sørover fra Stor-Elvdal som bare stuper ned i de mørkebrune vannmassene.

I Rena-samfunnet er det barn og unge som blir hardest rammet. Over 20 fotballmål på Engvold sto med vann til midt på stolpene og campingplassen like ved var fullstendig rasert. 450 barn og unge rammes av flommen, for det blir neppe spilt fotball her i sommer.

Torsdag kveld kom meldinger om at vannet var på veg tilbake i Stor-Elvdal, og forhåpentligvis kan de berørte beboerne flytte tilbake til husene sine, men synet av skadene blir neppe pent.

SE VÅRT INTERAKTIVE FLOMKART OVER!

Artikkeltags