- Friends & Neighbors spiller musikk som er sterkt forankret i den ekspressive, melodiøse og politiske frijazzbølgen fra 1960-tallet, men henter også inspirasjon fra nyere europeisk improvisasjonsmusikk og samtidsmusikk, skriver Eirin Lien på vegne av jazzklubben i et presseskriv.

Friends & Neighbors representerer en ny generasjon av norske jazzband, og er et stjernelag av skandinaviske jazzimprovisatører. Sterke melodier, lekenhet og dynamikk er ord som kan beskrive Friends & Neighbors utadvendte spillestil. Bandets fem musikere er meget aktive stemmer på den Norske og Europeiske jazzscenen, og bidrar med sine særegne uttrykk i prosjekter som Frode Gjerstad trio, Paal Nilssen-Love Large Unit, Trondheim Jazzorkester, Team Hegdal, Albatrosh, Petter Wettre Next Generation, Cortex og Hanna Paulsberg Concept.

Bandets fem musikere er meget aktive stemmer på den norske og europeiske jazzscenen, og bidrar med sine særegne uttrykk i sterke melodier, lekenhet og dynamikk.

I tillegg til osingen Tollef Østvang på trommer, består bandet av André Roligheten på saksofon og klarinett, Thomas Johansson på trompet, Oscar Grönberg på piano og Jon Rune Strøm på kontrabass.

- For den som liker sin jazz energisk og fri, men samtidig melodisk, er dette det perfekte band,  frister leder i Tynset jazzklubb Eirin Lien.