Ser du denne etikett-tabben?

Den første bokstaven i "Juleøl", kan av enkelte oppfattes som en P...

Den første bokstaven i "Juleøl", kan av enkelte oppfattes som en P... Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det er du ikke alene om. Kokkene i The Flying Culinary Cirkus setter nemlig smak på Juleølet med appelsin, lakris og en litt uvanlig tittel!

DEL

Julen er allerede på plass i butikkene, og den omreisende kokkegruppen The Flying Culinary Circus er ute med sitt eget juleøl.

Men da de fikk se designet på etiketten, fikk de seg litt av en overraskelse.

– Det var rett og slett en j som hadde blitt til en p, sier elverumsingen Tor Jørgen Kramprud Arnesen i The Flying Culinary Cirkus.

– Må jo bare le av det

– Da vi oppdaget tabben etter å ha trykt opp alle etikettene, tenkte vi ja, ja. Det verste som kan skje, er vel at vi kan piffe opp julestemningnen litt i de norske hjem, humrer kokke-kollega Trond Svendgård, som sammen med Kramprud Arnesen kan bekrefte at det har blitt mye latter i gruppen etter den lille designer-tabben.

– Vi ble jo litt sjokkerte, men man må jo bare le av det, sier Kramprud Arnesen med et smil.

Begrenset antall

Flaskene er for øvrig bare produsert i begrenset antall, så hvis du ønsker juleølen med den noe uvanlige tittelen, gjelder det å skynde seg.

Juleølet er produsert i samarbeid med Balder Brygg i Leikanger, og er ifølge Kramprud Arnesen et mørkt og søtlig juleøl litt utenom det vanlige:

– Vi har smakt det til med lakris og appelsin, og smakte på det første brygget i forrige uke. Det ble faktisk et fantastisk godt øl, avslutter han.

Artikkeltags