Etter ti år i Vero Moda fant Nordseth ut at nå ville hun prøve å gå sin egen veg. 200.000 kroner er satt inn i selskapet Hegg AS, og i mars åpner hun Hegg AS på Amfi Elverum.

– Jeg har hatt en drøm om at jeg kunne tenke meg å gjøre noe eget de siste tre årene. Nå ble situasjonen slik at det passer og at det er riktig for meg og familien, forteller hun til Østlendingen.

– Det blir en ny og spennende konseptbutikk, og jeg gleder meg til å presentere butikken og merkene til gjestene mine.

Klar for nye utfordringer

Den nye butikken skal tilby klær til kvinner i alle aldre. På ti år hos Vero Moda føler Nordseth at du sitter med mye erfaring.

– Men nå er jeg klar for nye utfordringer. Nå bestemmer jeg selv – hvordan butikken skal se ut og hvordan hverdagen min skal være. Jeg gleder meg til å ta fatt på en hverdag der jeg kan være min egen sjef.

Før den tid skal hun overlate stafettpinnen til de andre på Vero Moda, som den ferske gründeren beskriver som en kjempefin arbeidsplass i ti år. Etter jul starter planleggingen for alvor med den nye butikken.

Inn i lekerommet

Egentlig er Amfi Elverum fullt utleid, men senterleder Faraasen forklarer hvordan de nå skal gjøre plass til Nordseth.

– Vi har hatt et lekerom som vi nå kommer til å gjøre om til butikken hennes. Selv om vi flytter litt på aktiviteten til barn, skal vi fremdeles ha gode og kanskje enda bedre tilbud til barna, sier hun.

– Jeg synes det er kjempespennende og artig at det er ei dame med en gründer i magen og lang erfaring som åpner butikk. Hun har gode tanker, og jeg tror det blir en knallfin butikk som vil styrke senteret på klær.