Nye opplysninger om savnede Evje - sett ved Spåtind

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er gjort observasjoner på en mann som er veldig lik savnede Stig Ingar Evje i området Spåtind.

DEL

(Ringsaker Blad) Onsdag 3. mai klokken 05.45 forsvant Stig Ingar Evje fra hytta si ved Natrudstilen ved Sjusjøen i Ringsaker kommune. Politiet har sammen med frivillige organisasjoner og Forsvaret søkt i nærområdene i Ringsakerfjellet uten at savnede ble funnet. I tillegg har venner og bekjente av Stig Ingar gjennomført en privat leteaksjon i området.

Se nye, frigitte bilder av savnede nederst i saken.

Disse leteaksjonen har sålangt ikke ført frem. Det er mottatt en rekke tips i saken som har blitt sjekket ut.

Savnede er godt trent og kan bevege seg over store områder. Han kan være i en noe forvirret situasjon og ikke i stand til å gjøre rede for seg eller opptre rasjonelt.

I dag har politiet sendt ut en ny pressemelding om utvikling i saken.

En observasjon knytter seg til området Spåtind i Etnedal kommune. Søndag 14. mai ble det gjort observasjoner på en mann som er veldig lik savnede Stig Ingar Evje.

- Det vil bli fulgt opp videre og vi ønsker at personer som var i området tar kontakt med oss, de kan ha opplysninger som kan hjelpe oss videre. Politiet ber om fortsatt hjelp fra publikum, slik at vi kan få inn mer opplysninger om savnede, står det i pressemeldingen.

Da Stig Ingar forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 cm. Han kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på vedlagte bilder.

Har du sett savnede Stig Ingar eller har informasjon om han, ta kontakt med politiet på tlf 02 800.

Artikkeltags