Søket etter Stig Ingar Evje starter opp igjen

Stig Ingar Evje

Stig Ingar Evje Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet har fått inn to observasjoner i området Spåtind i Nordre Land kommune på en mann som kan ligne veldig på savnede Stig Ingar Evje.

DEL

(Ringsaker Blad) De som har observert mannen melder at han har opptrådt på en slik måte at politiet  ønsker å sjekke dette ut.

En observasjon av mannen er gjort søndag 14. mai cirka 3-4 kilometer sør for Spåtind Hotell langs riksveg 196. Den andre observasjonen er tirsdag 23. mai cirka 6 kilometer sør for Spåtind Hotell, på samme veg.

Politiet starter kl 16.00 onsdag ettermiddag et aktivt søk i dette området. Det vil bli benyttet mannskaper fra politi og FIG (fredsinnsatsgruppe/Heimevernet) og evt. helikopter.

Politiet ønsker flere opplysninger og ber om at de som var i området de dagene tar kontakt.

Bakgrunn

Onsdag 3. mai klokken 05.45 forsvant Stig Ingar Evje fra hytta si ved Natrudstilen ved Sjusjøen i Ringsaker kommune. Politiet har sammen med frivillige organisasjoner og Forsvaret søkt i nærområdene i Ringsakerfjellet uten at savnede ble funnet. I tillegg har venner og bekjente av Evje gjennomført en privat leteaksjon i området.

Disse leteaksjonen har sålangt ikke ført frem. Det er mottatt en rekke tips i saken som har blitt sjekket ut.

Savnede er godt trent og kan bevege seg over store områder. Han kan være i en noe forvirret situasjon og ikke i stand til å gjøre rede for seg eller opptre rasjonelt.

Les også: Utelukker ikke at savnet opptrer irrasjonelt 

Ber om hjelp

Politiet ber om fortsatt hjelp fra publikum, slik at de kan få inn mer opplysninger om savnede. Da Stig Igvar Evje forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 cm. Han kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på vedlagte bilder.

Har du sett savnede  Evje eller har informasjon om han, ta kontakt med politiet på tlf 02 800.

Les også: 100 personer har søkt gjennom 4.400 hytter etter spor fra savnet mann 

Artikkeltags