Politiloggen søndag 26. november

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser.

Trafikkuhell i Hamar
Klokken 21 søndag kveld oppsto det et mindre trafikkuhell mellom to personbiler i Hamar sentrum. Ingen personer ble skadet i hendelsen. Føreren av det ene kjøretøyet blir siktet for promillekjøring, opplyser Innlandet politidistrikt.

Kjørte med promille
På Furnes ble en bilfører stoppet av politiet i morgentimene søndag etter mistanke på promillekjøring. Personen ble tatt med for promilletest, og det viste seg at vedkommende hadde 0,76 i promille. Det betyr anmeldelse og førerkortbeslag.

Slåssing i Hamar
To personer ble natt til søndag hanket inn av politiet for ordernforstyrrelser og slåssing. De to kamphanene ble satt i fyllearresten.

Mistet førerkortet
På E6 i Brumunddal ble en bil stoppet av UP og fikk førerkortet sitt beslaglagt klokka 00.30. Når man har seks prikker på førerkortet fra før, er det ikke spesielt smart å kjøre i 117 kilometer i timen i 80-sona.

Brann i dukkehus
Like etter midnatt måtte nødetatane rykke ut til en brann i et dukkehus i Stange. Det var derimot ikke fare for personer eller spredning, men en person ble sendt til legevakta etter å ha fått i seg litt røyk.

Kjørte av vegen
Klokken 21.47 fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt av vegen på riksveg 2 i Magnor. Det var én person i bilen, og vedkommende ble lettere skadd. Ifølge politiet var det glatt på stedet.

Beruset mann på kjøpesenter
Det har vært mange gode tilbud på kjøpesentrene denne uken. Og selv om kjøpelystne nordmenn kan føre til krangel og bråk, var det ikke det som gjorde at en mann i 30-åra ble bragt til arresten. Mannen var i stedet beruset og lagde bråk på et kjøpesenter i byen i 17.30-tida lørdag.

Artikkeltags