Saken oppdateres ved hendelser.

Les også: Politiloggen fredag 16. november

Innbrudd
Skirommet på Radisson Blue har hatt ubudne gjester. Låsen er borret ut og et ukjent antall ski -og snowboardutstyr ble stjålet. Det er uvisst når det skjedde, men innbruddet ble meldt 09.00 lørdag morgen. Lensmannskontoret i Trysil er på saken.

Tatt for promillekjøring
Mannen i 40-åra i Brumunddal burde latt bilen stå. Litt før kl. 04.00 ble han nemlig stanset av politiet. Han blåste rødt og måtte avlegge blodprøve. Han erkjente alt og godtak at hans førerkort ble beslaglagt.

Satt inn etter slåssing
Litt over kl. 03.00 braket to karer sammen i slåsskamp utenfor et hus i Furnesvegen i Hamar. Den ene av dem ble pågrept og satt i arresten. Det ble også funnet narkotika på mannen.

Bråkete fester
En fest på en privatadress i Åsnes tok litt vel av i 02.30-tida. Naboene fikk ikke sove. Dermed avsluttet politiet hele festen. Litt senere kom det melding fra Rovered om nok en støyende fest. Også her ble festdeltakerne bedt om å finne på noe annet.

Vist vekk fra byen
En mann i 20-åra som rett før kl.01.00 natt til lørdag ikke var særlig trivelig, ble av politiet bedt om å gå hjem.

Jagde vekk rånere
CC i Hamar er en yndet plass for rånere. Natt til lørdag bråkte de vel mye, og det fikk naboer nok av. Politiet kom til stedet og sendte rånerne vekk fra stedet.