Saken oppdateres ved hendelser

Les også: Politiloggen søndag 30. september

Dieseltyveri
Natt til mandag ble det stjålet rundt 500 liter diesel fra en gård på Slåstad i Sør-Odal, opplyser politiet. Det er uklart om forholdet vil bli anmeldt.

Bil brutt opp
I løpet av helga har noen brutt opp en personbil som sto parkert i Stange. Politiet opplyser at dørlåsen på bilen var brutt opp og at det er stjålet en CD-spiller og en CD fra bilen. Tyveriet er anmeldt til politiet.

Stille og rolig
Natt til mandag forløp stille og rolig, sett med politiets øyne. Operasjonsleder Ragnar Øverland har ikke en eneste melding å komme med på sin operasjonslogg mandag morgen.

Uten førerkort
Sent søndag kveld stanset tollvesenet i Eidskog en mann i begynnelsen av 20-åra. – Vedkommende ble stanset på riksveg 2 ved Magnormoen. Det viste seg at han ikke hadde gyldig førerkort og han blir dermed anmeldt for den ulovlige kjøringen, sier operasjonsleder Ragnar Øverland ved Hedmark politidistrikt.

Utforkjøring
Klokken 21.19 søndag kveld mottok politiet i Løten melding om en utforkjøring i Veakrysset. – Vitner observerte en bil som kom i stor fart og havnet baklengs ut i grøfta, sier operasjonsleder Vidar Pedersen ved Hedmark politidistrikt. Da politiet ankom ulykkesstedet hadde bilen forsvunnet fra stedet. – Det skjedde med god hjelp fra andre. Politiet har imidlertid en sikker identifikasjon på både bil og sjåfør, sier Pedersen og opplyser at det som skjedde vil bli anmeldt.

Hytteinnbrudd i Elverum
Søndag kveld mottok politiet i Elverum melding om innbrudd i ei hytte/seter på Hagasetra. Operasjonsleder Vidar Pedersen ved Hedmark politidistrikt opplyser overfor Østlendingen at noen har knust et vindu i døra til anekset og at det er stjålet drikkevarer fra stedet.

Brann i stekepanne
En mann i 70-åra ble søndag kveld kjørt til sjukehuset på Kongsvinger, etter at det brøt ut brann en stekepanne i en leilighet i Njårds veg. – Han hadde glemt at han stekte egg og bacon, sier operasjonsleder Vidar Pedersen ved Hedmark politidistrikt. Leiligheten ble påført noe røyk og pulverskader, spesielt på kjøkkenet.

Fant stjålet motorsykkel
Søndag ettermiddag ble det gjort funn av en motorsykkel av typen Yamaha i Stange. Sykkelen ble meldt stjålet fra Olerud lørdag.

Røykutvikling
Politiet i Ringsaker mottok søndag kveld melding om røykutvikling fra en leilighet i Brumunddal. Operasjonsleder Vidar Pedersen opplyser årsaken til å være ulming i en tørketrommel.

Les også: Politiloggen søndag 30. september