Saken oppdateres ved hendelser.

Les også: Politiloggen lørdag 17. mars og Politiloggen fredag 16. november

Kolliderte
To personbiler frontkolliderte i Nordåsvegen i Brumunddal søndag kveld . To personer ble kjørt til Hamar sjukehus. Den klaget over smerter i rygg og nakke, men skal ikke være alvorlig skadet.  Ulykken skjedde om lag tre kilometer nord for Brumunddal sentrum.

Promille-mistenkt
En mann i 20 årene fra Oslo som ble  stoppet i en trafikkkontroll på fylkesveg 25 i Tørberget lørdag kveld er mistenkt for promillekjøring. Alkotesten gjorde utslag på promille og han ble kjørt til legevakta for blodprøve.

Kjørte i stolpe på glatta
En personbil krasjet i en stolpe på riksveg 3 i Løten på ettermiddagen. Det var glatt på vegen da ulykken skjedde. Sjåføren ble ikke skadet.

Bil havnet på taket
Mellom Elverum og Trysil på riksveg 25, gikk det galt med en bil med tre personer. Bilen kjørte av vegen og havnet på taket. Alle tre ble kjørt til sjukehus for en sjekk, men alle virket uskadde. Det er foreløpig uvisst hvorfor bilen gikk rundt. Ulykken skjedde ved 05.00-tiden.

Slossing
Rett før kl. 04.00 kom det inn melding om slossing i Brumunddal sentrum. Flere personer var involvert i stridighetene. En av dem fikk både slag og spark i ansiktet. En av partene vurderer anmeldelse.

Promille
En mann i 20-åra ble pågrepet for promillekjøring i Kongsvinger rett før kl. 04.00. Han måtte avlegge blodprøve, og han la alle kortene på bordet. Hans førerkort ble beslaglagt.

Ba ham dra hjem
Godt over stengetid, nektet en mann på et utested i Elverum å forlate stedet. Politiet dro til stedet og fikk mannen til å innse alvoret og gå hjem.

Kontroll
Fem fikk forenklede forelegg for fart i en kontroll på E6 i Hamar og Ringsaker ved 02.00-tiden. To mistet lappen på stedet for fart. I tillegg blir en fører anmeldt for ikke å ha stoppet for kontroll.

Roet ned festen
Ved halv ett-tida rykket politiet ut til en privatfest i Elverum. Politiet roet ned festen.

Satt i arresten
En mann i 30-årene ble ganske så utagerende på et utested i Kongsvinger. Han knuste et vindu og en stol. Politiet pågrep mannen og satte ham i arresten.

Kontroll
På Roverud i Kongsvinger holdt politiet kontroll rett over midnatt. En fikk en bot for ikke å ha stoppet ved full stopp-skilt. Videre ble det skrevet ut en mangellapp, og tre forenklede forelegg for feil bruk av lys.

Tatt for narko
Ved midnatt kom politiet over fem karer i 20 årsalderen i Tynset. De ble pågrepet for både bruk og besittelse av narkotika. Senere testet de alle positivt for bruk av hasj. Alle fem blir anmeldt for overtredelser av narkotikalovgivningen.

Satt inn og bortvist
På kort tid ble to karer tatt hånd om av politiet i Hamar rett over midnatt. Den ene var uønsket på et utested. Han fikk grei beskjed om å gå. Den andre karen hadde laget bråk på et utested og oppført seg mindre hyggelig. Han ble satt inn i arresten.