Gå til sidens hovedinnhold

Familie og venner ber om hjelp til å lete etter Stig Ingar

Artikkelen er over 4 år gammel

Familie og venner av savnede Stig Ingar Evje ber om hjelp til å lete etter Stig Ingar Evje fra onsdag til søndag denne uka.

(Ringsaker Blad)

Stig Ingar Evje forsvant fra hytta han befant seg på onsdag 3. mai og har vært savnet siden.

Les også: Politiet går ut med navn og bilde av savnet mann.

Det er opprettet en egen side på Facebook som følger arbeidet med å å finne savnede Evje "Hjelp oss å finne Stig Ingar Evje."

Det organiserte søket ble avsluttet fredag 5. mai. Men venner av Evje ønsker å fortsette videre nå. Det er publisert på nettsiden. De understreker at det er i frivillig regi.

Letingen nå vil konsentrere seg mot å søke i så mange hytter i Sjusjøen-området som mulig. Både der hvor det er folk og der hvor det ikke er folk.

Letingen organiseres som lag med tre og tre og søket skal foregå mellom 09.00 - 19.00 hver dag. Det avsluttes søndag kloka 17.00.

De som ønsker å hjelpe til i søket bes ta kontakt via siden på Facebook.

Les også: Går ut med flere bilder savnet 

De ønsker at de som skal være søke er over 25 år og skal være i god fysisk form, og har tenkt igjennom det å delta i forkant.

De understreker om at de ikke er en organisasjon, men privatpersoner som stiller opp for familien til Stig ved å organisere et søk med frivillige som vil hjelpe. De har derfor ikke noe apparat for eksempel med tanke på etteroppfølging eller annet aktuelt i forbindelse med denne typen oppgaver.

Runar Henanger (90 17 39 92) og Anja Sivertsen (97 01 59 38) er oppført som kontaktpersoner for leteaksjonen for de som eventuelt ikke får kommunisert via Facebook.