Rolsdorph gjør comeback i Grue

Niels F. Rolsdorph (H) er klar for Grue-politikken igjen.

Niels F. Rolsdorph (H) er klar for Grue-politikken igjen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Det ligger an til et ekstra spennende kommunevalg i Grue til høsten. For nå kaster Niels F. Rolsdorph seg inn i leken igjen.

DEL

Han sier til Glåmdalen at han er klar til å ta opp kampen om ordførerposisjonen. Samtidig kan nåværende Grue-ordfører, Herdis Bragelien (Ap) fortelle at hun er friskmeldt og klar til innsats for partiet, og selvsagt da med mål å forsvare posisjonen som ordfører.

Del

Rolsdorph har tidligere vært ordfører i to perioder som Høyre-mann på Felleslista. Det blir fellesliste også til høstens valg med Venstre, Høyre og KrF, mens Senterpartiet jobber for å få egen liste. Sp vil trolig uansett støtte en ordfører fra det som i dag er opposisjonen.

Niels F. Rolsdorph sier til Glåmdalen at lysten på politikk er kommet tilbake for fullt. Han bestemte seg like etter jul og har holdt kortene tett fram til nå. Han sier videre at han ser fram til en realvalgkamp og duell med Aps Herdis Bragelien.

Vinner Rolsdorph valget, vil han fokusere sterkt på økonomien. Sykehjemsplasser og å bli en grønn miljøkommune er andre mål Rolsdorph vil jobbe mot fra en eventuell ordførerposisjon.

Blir det ikke ordfører fra Felleslista, er Rolsdorph innstilt på å gjøre en skikkelig jobb i kommunestyret og eventuelt formannskapet.

Artikkeltags