Sjekk den eksosrypa: Pål fikk sin Hege på Vålerbanen i dag

Hege Tønsberg og Per Dølen fra Råholt på Romerike giftet seg lørdag ettermiddag. Stedet var Vålerbanen i Solør. De ble viet av prest Kjell Morten Bråten fra Unitarforbundet. De giftet seg på Vålerbanen, fordi de traff hverandre der for to år siden. Etter vielsen dannet Team Bakerst Roadracing espalier og spydde ut store mengder MC-røyk til ære for brudeparet. Snakk om eksosrype!

Hege Tønsberg og Per Dølen fra Råholt på Romerike giftet seg lørdag ettermiddag. Stedet var Vålerbanen i Solør. De ble viet av prest Kjell Morten Bråten fra Unitarforbundet. De giftet seg på Vålerbanen, fordi de traff hverandre der for to år siden. Etter vielsen dannet Team Bakerst Roadracing espalier og spydde ut store mengder MC-røyk til ære for brudeparet. Snakk om eksosrype! Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

– Vi har kjent hverandre lenge, men traff hverandre for alvor her for et par år siden. Så det måtte bli her vi skulle gifte oss. Dette er jo hjemmebanen vår også, sa brudgom Pål Dølen etter at røyken hadde lagt seg etter vielsen på Vålerbanen lørdag. Bruden, Hege Tønsberg, var enig.

DEL

Paret fra Råholt på Romerike er så ofte som mulig på Vålerbanen for å kjøre roadracing med sitt team, Team Bakerst Roadracing.

Da de gikk til alters lørdag var alteret selvsagt en motorsykkel, en Honda.

Det var ved den dagens prest, Kjell Morten Bråten, prest i Unitarforbundet, viet MC-paret.

– Kuult. Jeg var selvsagt ikke i tvil om å stille opp på dette, sa Bråten etter vielsen.

Bruden ble ført til alters og den ventende ektemannen av aktive roadracingførere i full mundur.

Inviterte gjester og andre som hadde oppdaget hva som foregikk, fulgte vielsen.

Etterpå dannet lagkamerater fra Team Bakerst Roadracing espalier og trykket gassen i bunnen og røykla brudepar og alle andre i et par minutter etter at prest Kjell Erik Bråten hadde erklært brudeparet for ektefolk å være på to hjul, og ellers.

Se flere bilder fra bryllupet her.

Artikkeltags