The Real Group til Hamardomen

POPULÆRE: The Real Group samlet fullt hus under Festspillene i 2002. Fredag kveld kan du høre dem igjen i Hamardomen.<I>Arkivfoto: Kjell Arne Fridtun</I>

POPULÆRE: The Real Group samlet fullt hus under Festspillene i 2002. Fredag kveld kan du høre dem igjen i Hamardomen.<I>Arkivfoto: Kjell Arne Fridtun</I>

Artikkelen er over 12 år gammel
DEL

Pågangen var så stor at det måtte ekstrakonsert til sist de gjestet Hamardomen. Det var under Festspillene i Elverum i 2002.
AnJazz arrangeres for andre gang første helga etter påske. Den lille jazzfestivalen er Anja Katrine Tomters verk, og i år har hun utvidet festivalen fra to til tre dager. I år som i fjor er Astoria stedet, bortsett fra nevnte konsert i Hamardomen.

Kjente artister

Festivalen starter torsdag kveld med storbandkonsert med Sharp9. Denne gruppa har spilt på de fleste større jazzklubber og festivaler i Norge og Sverige siden starten i 2004.
Etter konserten med The Real Group, fortsetter programmet fredag kveld med Heidi Skjerve kvintett, Bjørn Berge og Heine Totland band i henholdsvis Bondestua, Dirty Nelly og Munken. Bondestua på Astoria er for anledningen omgjort til The Jazz Room.
Lørdag blir det jazzlunsj med danske Majken Christiansen kvartett og salsakurs på ettermiddagen. Lørdag kveld kommer Nora Brockstedt med band til Bondestua, Saoco son Alex spiller cubansk salsa på Dirty Nelly, Lava inntar Munken og John Blackwell Company spiller opp på Hydranten. John Blackwell er ingen ringere enn trommeslageren til Prince, og han innbyr til trommedemonstrasjon for alle interesserte på Hydranten lørdag ettermiddag.
Både fredag og lørdag blir det Slow Jazz i Bibliotekbaren.

Trangt om plassen

– Det er fortsatt billetter å få til alle konsertene, men det er begrenset plass på Astoria, så jeg vil anbefale folk å kjøpe billett på forhånd. Det begynner for øvrig å fylles opp til konserten med The Real Group, sier Anja Katrine Tomter. Hun gleder seg og håper på en intim og koselig helg.

Artikkeltags