Den svenske tronarvingen feiret nyttår i Trysilfjellet

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel feiret romjul og nyttår i Trysil sammen med sin datter og flere venner, får Østlendingen opplyst.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel feiret romjul og nyttår i Trysil sammen med sin datter og flere venner, får Østlendingen opplyst. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Kronprinsesse Victoria, prins Daniel og deres lille datter Estelle feiret store deler av romjulen og nyttår i Trysilfjellet. Nyttårsaften spiste de lunsj på Knettsetra.

DEL

Dette får Østlendingen bekreftet flere kilder i Trysil.

Etter det vi erfarer skal Kronprisesse Victoria, prins Daniel, deres datter Estelle og flere venner ha feiret romjulen og nyttår i en hytte på sørsiden av Trysilfjellet.

De skal ha sjekken inn i romjulen, nærmere bestemt den 28. desember.

Tøraasen sto for opplegget

Det er trysling, Ola Tøraasen, som sto for mye av opplegget rundt det kongelige besøket.

Østlendingen var tirsdag kveld i kontakt med han, men han vil ikke gi noen kommentar rundt besøket.

Spiste gourmetburger

Østlendingen har 1. nyttårsdag vært i kontakt med Skistar-sjef Helge Bonden, men han var ikke kjent med besøket da vi tok kontakt. Han hadde imidlertid hørt rykter om det storfine besøket.

Bjarte Vigdel er daglig leder på Knettsetra, en restaurant midt i bakken i Trysilfjellet. Han bekrefter at det storfine besøket spiste lunsj på hans restaurant på formiddagen nyttårsaften.

- Det er riktig at vi hadde storfint besøk her til lunsj på nyttårsaften, sier Vigdel til Østlendingen.

Han sier at følget med Kronprisessen og prinsen fikk servert en tradisjonell Knettsentra-lunch, som er gourmetburger av enten elg eller lam.

- Vi hadde ikke gjort noe spesielt, bortsett fra å ta av et par ekstra bord innerst i lokalet. Hele seansen gikk stille og rolig for seg, sier han.

Bortsett fra noen svenske gjester, så var det ingen som merket så mye til det royale besøket.

- Det ble noe bildetaking, men veldig rolig. Det var veldig fine gjester å ha på besøk, sier Vigdel.

Flere sto på ski

- Sto de på ski i fjellet?

- Noen av de gjorde det nyttårsaften, men Kronprinsessen kom opp til Knettsetra med scooter og slede sammen med sin datter. De andre har vært ute andre dager.

Skistar-sjef, Bonden, er stolt av besøket når han får høre at de kongelige virkelig har vært på besøk.

- Vi er veldig glade for at de velger Trysil. Dette besøket har foregått helt utenom Skistar sin kanaler, så vi viste ingen ting. Vi har ikke vært bortskjemt med kongelige besøk i Trysilfjellet, så dette er utrolig morsomt, sier Bonden.

VET DU NOE OM DETTE? TIPS ØSTLENDINGEN PÅ NETTAVISEN@OSTLENDINGEN.NO ELLER PÅ SMS
TIL NR. 2303 MED KODEORD "Ø TIPS"

Østlendingen har vært i kontakt med det svenske kongehuset, men ingen kunne avkrefte eller bekrefte opplysnignene. Informasjonsavdelingen hadde fri til imorgen, onsdag.

Artikkeltags