En studietur til Whistler Mountain skal gjøre Trysil enda bedre

VIL LÆRE: Destinasjon Trysil inviterer sine medlemmer med på studietur til Whistler Mountain i Canada i sommer. Formålet er å få inspirasjon og kunnskap til å gjøre Trysil enda bedre som turistdestinasjon.

VIL LÆRE: Destinasjon Trysil inviterer sine medlemmer med på studietur til Whistler Mountain i Canada i sommer. Formålet er å få inspirasjon og kunnskap til å gjøre Trysil enda bedre som turistdestinasjon. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Destinasjon Trysil håper at en studietur til deres kolleger i Whistler Mountain i Canada vil gjøre dem i stand til å ta kvaliteten på produktene i Trysilfjellet til et nytt nivå.

DEL

I juni inviterer DN-ledelsen ansatte og ledere i deres medlemsbedrifter med seg på tur til det som regnes som en av verdens fremste ski- og stisykkeldestinasjoner.

Fra 8. til 13. juni skal deltakerne gjennom et tettpakket program, der de håper å finne inspirasjon og kunnskap om hvordan Trysil kan videreutvikles som helårsdestinasjon.

– Litt foran i løypa

– Whistler et litt foran oss i løypa, og det er viktig å se hvordan de har lyktes så bra som de har. Er vi mange nok som er motiverte nok til å gjøre de riktige tingene, vil også vi lykkes bedre med vår utvikling, sier Gudrun Sanaker Lohne, daglig leder i DN.

– Hva kan dere lære konkret?

– Whistler har bygget opp en fantastisk infrastruktur, og også i forhold til markedsføring og events kan vi plukke opp mye nyttig.

– Legendarisk sykkelpark

Sanaker Lohne beskriver Whistler Bike Park som legendarisk.

– Her har de noen av verdens fremste downhillstier, og når det gjelder organisering, informasjon, drift og sikkerhet er de i fremste rekke. Gjennom mange år har de bygget opp Whistler helt fra grunnen av, og ingenting har vært tilfeldig. Alt har vært grundig gjennomtenkt, sier hun.

Det er foreløpig uklart hvor mange som vil delta på turen. Fristen for påmelding gikk ut mandag.

Artikkeltags