Selger likevel ikke Peppes Pizza i Trysil

VISES FREM: I helga gjennomførte Bedriftsbørsen den første private visningen av Peppes Pizza i Trysil.

VISES FREM: I helga gjennomførte Bedriftsbørsen den første private visningen av Peppes Pizza i Trysil. Foto:

Stefan Öhlin og hans kone, Marianne Grøndalen Öhlin, har bestemt seg for at de likevel ikke vil selge Peppes Pizza i Trysil. Nå skal de bygge om og drive den videre selv.

DEL

– Vi har fått bud, men ingen som vi har akseptert. Derfor har vi bestemt oss for å beholde restauranten, og kjøre på som før, sier Stefan Öhlin.

Helt som før blir det riktignok ikke. Pizzarestauranten i Velkomstsenteret på sørsiden av Trysilfjellet vil bli bygget om.

– Den blir ikke utvidet, men renovert. Mer kan jeg ikke si nå, uttaler Öhlin.

Han forteller at restauranten ikke vil bli stengt, som følge av ombyggingen.

I mai i år la ekteparet Öhlin Peppes-restauranten ut for salg, bare et halvt år etter at de kjøpte serveringsstedet. Prisantydningen var på 2.350.000 kroner.

Det tok tid før de fikk bud på restauranten.

Da Østlendingen snakket med Öhlin i august, var det fremdeles ikke mottatt bud på restauranten. Nå har det altså mottatt bud, men ingen som er blitt akseptert.

Peppers-restauranten i Trysil ble etablert i 2006. I november i fjor overtok ekteparet Öhlin spisestedet av Vegard Sjåstad og Bekim Berati. Sjåstad hadde drevet restauranten i 11 år, helt fra åpningen i 2006.

I mai uttalte Stefan Öhlin at han og hans kone ville selge restauranten for helt og fullt å konsentrere seg om driften av Big Horn Steakhouse i bunnen av alpinbakken på sørsiden av Trysilfjellet.

Artikkeltags