Kåret til Norges beste skihotell for tredje gang

NY SEIER: Her feirer Maria Åhberg, daglig leder på Radisson-hotellene i Trysil, og Maria Belin, salgs- og markedssjef, at Radisson Blu Resort Trysil for tredje gang ble kåret til Norges beste skihotell.

NY SEIER: Her feirer Maria Åhberg, daglig leder på Radisson-hotellene i Trysil, og Maria Belin, salgs- og markedssjef, at Radisson Blu Resort Trysil for tredje gang ble kåret til Norges beste skihotell. Foto:

Også i 2018 ble Radisson Blu Resort Trysil kåret til vinner i «Norways Best Ski Hotel 2018» i World Ski Awards. Dette er tredje gang hotellet går til topps i den prestisjefylte kåringen.

DEL

Prisutdelingen fant sted i Kitzbühel, der den sjette utgaven av World Ski Awards ble avviklet i helga.

Maria Åhgren, hotellets daglige leder, var på plass i Østerrike. Hun legger ikke skjul på at hun og resten av staben er stolte over utmerkelsen.

– Beæret

– Vi er beæret og setter stor pris på utmerkelsen. De som har stemt på oss har sagt sitt, og vi takker alle for deres engasjement og tillit. Vi tar med prisen hjem til vårt dream team som hver dag jobber for å innfri vår visjon som er å levere «wow» -opplevelser til våre gjester. Det er utvilsomt takket være innsatsen til våre dyktige medarbeidere at vi nå har vunnet denne prisen for tredje gang, sier Åhgren i en pressemelding.

At hotellet 15. desember fyller ti år skal feires med nyåpning av kaffebaren Mt. Mocca og markering av de medarbeiderne som har vært med siden vi åpnet hotellet.

Mt. Mocca

Mt. Mocca åpnes i lokalene til den nå nedlagte sportsbaren Sagbruket. Ombyggingen av lokalet begynner å nærme seg slutten.

– En kaffebar er akkurat det både vi og våre gjester har savnet. I Mt. Mocca kommer man til å finne roen over en kopp håndverkskaffe, enten i eget selskap med en bok eller sammen med nære og kjære. Vi vil servere hjemmebakst og bagels i et varmt miljø med ski in ski out-beliggenhet. Vi er klare for at vintersesongen skal dra i gang og vi er klare for å bevise at vi fortjener denne prisen for tredje gang!, sier Åhgren i pressemeldingen.

Artikkeltags