Linn Wold åpnet showroom i Elverum

ÅPNET DØRENE: Hanna Helseth (t.v.) og Linn Wold åpnet lørdag dørene til sitt nye showroom i Gamle Trysilveg i Elverum. (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

ÅPNET DØRENE: Hanna Helseth (t.v.) og Linn Wold åpnet lørdag dørene til sitt nye showroom i Gamle Trysilveg i Elverum. (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag åpnet Linn Wold AS sitt nye showroom i Elverum.

DEL

Til nå har Linn Wold AS vært en nettbutikk, som har solgt egenproduserte kunsttrykk til privatpersoner og forhandlere i store deler av verden. Hovedkonseptet er grafiske bilder, som Linn Wold designer, trykker opp og rammer inn.

Lørdag åpnet Linn Wold et nytt showroom, eller et utstillingslokale, der designbyrået Jøss tidligere holdt til i Gamle Trysilveg i Leiret.

– Nettbutikken er fortsatt viktigst, men her i utstillingslokalet kan kundene i Elverum komme og se plakatene og de øvrige interiørartiklene, sier Linn Wold, som eier firmaet. Med seg på laget har hun Hanna Helseth, som er ansatt som salgs- og markedssjef.

Linn Wold står for det kunstneriske. Hun lager trykk og plakater, som gjerne markedsføres på Instagram.

– Interiørbildene på Instagram viser bildene i ulike settinger. Nå selger vi også gjenstandene som vises fram i tilknytning til bildene, forklarer Wold.

Noen av plakatene blir bare trykket i et begrenset opplag. Opplaget kan være så lavt som 30 eksemplarer. Videre satser Wold på å lage ulike kolleksjoner. Nytt nå er en barnekolleksjon.

Linn Wolds showroom i Leiret blir ikke som de andre butikkene i Leiret. Det blir ikke faste åpningstider på samme måte.

– Er vi her, er det åpent. Ellers kommer vi til å satse på to faste åpningsdager i uka. Følg med på døra eller på Facebook, sier Helseth.

Både Wold og Helseth ønsker aktivitet i lokalene. De har innredet det de kaller bakrommet, et sted som egner seg for ulike workshops og kurs.

– Kanskje kan det bli fotokurs og tegnekurs her. Mulighetene er mange, sier Linn Wold.

Elverum kommune har tro på prosjektet. Før sommeren bevilget formannskapet 50.000 kroner i næringsstøtte til Linn Wold AS.

Artikkeltags