(Hamar Dagblad)

Å etablere et nytt treningssenter i en by som allerede har flere veletablerte treningssentre, har vært en spennende utfordring for senterleder Stijn Dubbelman.

– Denne reisen har vært veldig morsom og spennende. Mest av alt har det vært gøy å bli tatt så godt imot på Hamar, sier senterlederen.

Å bygge seg opp et navn, et rykte og bli synlig i et ellers godt etablert marked, har vært en utfordring, men Dubbelman føler de har funnet sin nisje og vært tro mot sin visjon.

2.000 medlemmer

Medlemsmassen på treningssenteret har økt jevnt og trutt siden oppstarten, og når vi spør Dubbelman om hvor mange medlemmer han har på senteret bryter han ut i latter når han får sjekket dataen.

– Dette var litt gøy, for vi har akkurat rundet 2.000! I forrige slutten av forrige uke hadde vi 1.986, så nå har vi kommet opp til et rundt tall.

– Jeg tror jammen jeg må finne ut hvem det er som ble vårt medlem nummer 2000, smiler Dubbelman.

Treningsglede

For gjengen på Fønix har det vært viktig å skape et godt miljø og et treningssenter med sjel.

– Vi prøver å ha en god atmosfære her, blant dem som trener og de ansatte. Det er alltid spennende hvilken sjel et slikt senter får når man åpner noe nytt, men vi føler oss veldig fornøyde med det vi har fått til, sier Dubbelman.

Søndag feirer treningssenteret sitt første år, og feiringen fortsetter mandag, tirsdag og resten av uken.

– Det blir kake og markeringer, sier Dubbeldam.

– Kake? Hvordan harmonerer det med trening?

– Vi trener for å leve, vi lever ikke for å trene. Kake passer godt inn i det, smiler senterlederen.