Gå til sidens hovedinnhold

Ordførervalget i Stor-Elvdal

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg ser og hører at det er flere som tror at det finnes bare to kandidater til ordførervervet for neste periode i Stor-Elvdal; Ap sin nåværende Terje Hoffstad og Sp sin tidligere Even Moen.
Jeg tillater meg derfor å minne om at vi i Venstre har en som vi varmt kan anbefale alle om å vurdere opp mot de to nevnte; Sverre Oskar Øverby. Det er flertallet av mandatene, som i sum blir posisjonens gruppe, som velger ordfører.
Venstre har en meget godt egnet kandidat i Sverre Oskar. Han har lang politisk erfaring med et stort nettverk. Han har en variert arbeidserfaring, både som grunder og arbeidstaker. Han er derfor godt kjent med bygdas arbeidsliv med de muligheter og utfordringer det har.
Sverre Oskar vil være den ordføreren Stor-Elvdal nå trenger; Han er samlende, lyttende og inkluderende, samtidig som han er framoverlent og aktiv i forhold til næringsutvikling og nyskapning.

Stem fram en ny, god ordfører! Stem Venstre!
Godt valg!

Kommentarer til denne saken