– Dette er et veldig lavterskeltilbud. Alle som har vært med på stolpejakten vil kunne mestre turorienteringen også

FOR ALLE:  Britt Vangen Sandvold (venstre) og Sigrid Kalbækken ønsker flere deltakere på turorientering.

FOR ALLE: Britt Vangen Sandvold (venstre) og Sigrid Kalbækken ønsker flere deltakere på turorientering. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mange er allerede ferdig med årets stolpejakt, men fortvil ikke, det finnes flere utfordringer der ute. Orienteringsgruppa på Tynset tilbyr turorientering både for store og små.

DEL

Stolpejakt har blitt en stor suksess på Tynset, og mange tynsetinger har allerede kommet langt i jakten på de gjemte stolpene. For dem som kunne tenke seg flere poster å jakte på tilbyr Orienteringsgruppa på Tynset flere varianter av turorientering.

– Vi har 85 poster ute i år. Det er 40 poster i den vanlige turorienteringa i området rundt Havern, 10 flotte fjellposter på Grønfjell og 20 barneposter rundt travbanen i Kjæreng. I tillegg har vi sykkelposter i en runde i Bygda og ved Aabrua, forteller Sigrid Kalbækken, trimansvarlig i orienteringsgruppa.

Sportslig leder i orienteringsgruppa, Britt Vangen Sandvold, håper mange utnytter muligheten til å bli bedre kjent i sitt eget nærområde.

– Dette er et veldig lavterskeltilbud. Alle som har vært med på stolpejakten vil kunne mestre turorienteringen også.

Hun legger til at kart og klippekort kan kjøpes hos Circle K og Alvdal Tynset Sport. Tur-o postene står ute til 17. september og alle som leverer inn sine klippekort er med i trekningen av flotte premier.

PS: Hvis du ikke er ferdig med stolpejakten har du fortsatt god tid, stolpene står ute helt til 20. oktober.

Artikkeltags