To av landets beste sportsarrangement var i Nord-Østerdal

EN SUKSESS: Disse blide damene, sammen med alle andre som bidro som arrangører under Hovedløpet i orientering på Tynset i sommer kan juble over heder og ære. Fra venstre: løpsleder Britt Sandvold, logistikkansvarlig Marte Kvittum Tangen, premie- og profilierings- ansvarlig Elisabeth Espeland, bespisningsansvarlig Ingunn Vangen Lunåsmo, økonomiansvarlig Kristin Siksjø, trivselsansvarlig Ragnhild Hosten, innkvarteringsansvarlig Grete Sundberg Sivertsen og hovedkomiteleder Mari Gullbrekken Schjølberg.

EN SUKSESS: Disse blide damene, sammen med alle andre som bidro som arrangører under Hovedløpet i orientering på Tynset i sommer kan juble over heder og ære. Fra venstre: løpsleder Britt Sandvold, logistikkansvarlig Marte Kvittum Tangen, premie- og profilierings- ansvarlig Elisabeth Espeland, bespisningsansvarlig Ingunn Vangen Lunåsmo, økonomiansvarlig Kristin Siksjø, trivselsansvarlig Ragnhild Hosten, innkvarteringsansvarlig Grete Sundberg Sivertsen og hovedkomiteleder Mari Gullbrekken Schjølberg. Foto:

Det er ikke bare skirenn idrettslag og idrettsforeninger i Nord-Østerdal kan å arrangere. Sommerens orienteringsfest i Tynset, arrangert av o-gruppa i Tynset idrettsforening, er kåret til Årets Arrangør.

DEL

Det har vært et hektisk idrettsår på arrangementsfronten i Nord-Østerdal, og da spesielt i Tynset.

Det startet med junior-NM i langrenn på Savalen i mars, arrangert av Tynset idrettsforening, Fåset idrettslag og Alvdal idrettslag.

Så var det sykkelrittet TransØsterdalen, tre dager med sykkelfest i Tynset, i juni.

Før det hele kulminerte med en kjempemessig orienteringsfest, Hovedløpet for utøvere mellom 14 og 16 år, i starten av august.

At norddølene kan å arrangere, det har de vist gang etter gang. Og det settes pris på også utenfor distriktet.

Først fikk junior-NM prisen av skiforbundet som Årets Arrangør.

Så var det jammen meg duket for en hedersbevisning til, nemlig til o-gruppa i Tynset idrettsforening for den fantastiske jobben de gjorde under årets Hovedløp. Det er bare å gratulere så mye!

Ikke nok med at disse to arrangementene ble en sportslig og arrangementsmessig suksess. Begge arrangement dro inn mer enn en million kroner hver i overskudd.

Les også: Orienterte seg inn til en million kroner

Les også: Junior-NM ga millionoverskudd

Dette skal feires på en felles dugnadsfest 1. november, hvor alle som har bidratt under de tre arrangementene er invitert.

Artikkeltags