Nå får du enda mer av Østlendingen. Uten å betale ekstra.

Fra påske og ut sesongen sender Østlendingen 75 eliteseriekamper, og alt av kamper i førstedivisjon (nivå to) på direkten.

Du får også et bredt antall kamper fra nivå tre, og alle Elverums kamper i serie og cup.

I tillegg tar vi breddefotballen på alvor, og har som mål å sende lokaloppgjør på nivå fem og seks

Flest originalpodkaster i Norge

Samtidig lanserer vi podkast-suksessen Untold. Østlendingen har sammen med Amedia gått i kompaniskap med et av Norges beste podkastmiljøer.

Så i påsken, og deretter, får du en uendelighet av podkaster, som abonnent på Østlendingen. Inkludert vår egen «Fotball Hedmark» og «Drosjemysteriet», som er en av Untolds mest hørte podkaster fra ei lokalavis.

Alle som har komplettabonnementet (papir, og dermed også beste nettabonnement) får disse tilbudene, uten ekstra omkostninger.

De som er rene digitalabonnenter får dette som +Alt-kunder. Folk som kun har Østlendingen digitalt, og ikke +Alt, kan oppgradere til +Alt for 50 kroner måneden.

Og de som ikke har Østlendingen kan prøve +Alt for ei krone i en måned. Og deretter kjøpe abonnement om dere liker det som serveres.

Så når vi promoterer «Direktesport» så er ikke det et abonnement du betaler ekstra for. Det er Østlendingen. Og så får du i tillegg Direktesport.

Over 100 lokalaviser, og alt fra Rosenborg til Sørskogbygda

Med avis eller +Alt får du også tilgang til over 100 andre lokalaviser i Norge. Så de som bor i Østerdalen og Solør kan følge med på lokale nyheter fra nær sagt alle andre steder i Norge, som de har interesse av.

Østlendingen tar ikke ned satsinga på lokaljournalistikk fordi vi satser på fotball og podkast. Fotball- og podkast-satsinga er et rent tillegg.

Som fotballentusiast kan du hos oss få direkte-fotball på alle nivå. Fra HamKam, Kongsvinger og Elverum, til Flisa, Rena, Nybergsund, Tynset, Alvdal, Sørskogbygda og Jømna/Heradsbygd.

Og alle andre favorittlag, og «hatlag». Eller bare rett og slett kamper fra de tre øverste divisjonene.

Se video-trailer her av hva vi har å by på:

Som abonnent på Østlendingen +alt får du tilgang til over 90 lokalaviser over hele landet og all idrett som sendes på Direktesport

Utvalget av podkaster vi nå tilbyr er Norges største, og bredeste; True crime, kjendiser, familieliv, guttastemning, politikk, fotball, fakta og følelser i en oversiktlig og lekker innpakning.

Podkastene får du ved å logge deg på Østlendingen som vanlig, og så klikke på podkast-banneret du ser. Får du beskjed om å bruke passord der også, så er det akkurat det samme passordet som du logger deg på Østlendingen med.

Du trenger altså ikke å kjøpe Untold, det holder at du abonnerer på Østlendingen. Klikk her så ser du hva du får.

Største løft noensinne

Angående fotball så er målet sjølsagt å engasjere. Fotball er følelser, mer enn fornuft.

Derfor lager vi nå en spillerbørs på Elverum, på alle deres kamper. Ikke fordi det er Elverum, men det øverste laget i vårt distrikt. Rykker et annet lokalt opp neste sesong, så er også de inne med børs.

Fotball får dermed nå en oppmerksomhet den ikke har fått noensinne. Og lokalfotballen et løft den ikke har hatt på lang tid.

Og til dere som ikke liker fotball. Det er bare et ekstra tilbud. Østlendingen fortsetter som før. Bare med enda mere å glede seg til.

Kultur, knokkel og strekk

Et lokaloppgjør langt nede i divisjonene er langt mere enn fotball. Det er kultur, knokkel, strekk, unge og halvgamle i ei salig, engasjerende røre.

Og det får du ingen andre steder på direkten enn hos oss i Østlendingen.

Fotball er et av de største limene i samfunnet, og handler om langt mer enn Haaland, verdensklasse og penger. Det tar Østlendingen på alvor, og med humør.

I påsken braker det løs. Mens du kan ta det med ro. Nyt gjerne påskeroen med en klasse-podkast eller en fotballkamp.

Gode nyheter, og god påske, fra oss i Østlendingen.