Ungguttene må klare seg selv i denne ukens podkast.

Frengstad er bortreist. Derfor har vi dratt digital redaktør i Østlendingen, Truls Sylvarnes bort fra oppussing og sesongforberedelser i 5. divisjon, for å snakke om det som har skjedd i FotballHedmark siste uka.

Vi toucher innom litt landslagsfotball, gir dommen på HamKam og Kongsvinger før helgens seriestart og skal innom litt trøblete overgangssaker.

Vi snakker også om sist helgs NM-kvalik, som ble en nedtur sett med Hedmark-øyne.

Med Eliteseriestart rett rundt hjørnet sveiper vi også innom Fantasy der podpanelet deler litt av de spillerne som bør med når første serierunde sparkes i gang lørdag. For lanseringen av FotballHedmark-ligaen på Eliteserien Fantasy fortsetter - meld deg på med ligakode: 6569-2026.

I Hedmark Theatre of Dreams tar vi denne gangen turen til Heradsbygd Idrettsplass.

Tune in!

 

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER, I SPOTIFY ELLER I iTunes:

Sesong 4:

Sesong 3:

Sesong 2:

Sesong 1: