Gå til sidens hovedinnhold

Pål Johan (21) er meldt savnet – politiet ber om tips

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet skriver i en pressemelding at Pål Johan Guldbrandsen (21) skal ha vært savnet i fire dager. Mannen skal delvis ha bodd på en adresse på Nes i sommer.

I en pressemelding onsdag ettermiddag går politiet ut med navn og bilde av den savnede studenten Pål Johan Guldbrandsen (21).

Siste observasjon på Blæstad

Politiet skriver at 21-åringen ble meldt savnet lørdag 1. august.

– Siste fysiske observasjon av Gulbrandsen ble gjort fredag 24. juli ved 18-19-tiden. Da oppholdt han seg på sin hybel i Nyhusgutua 54 på Blæstad. Digitale spor viser at Gulbrandsen handlet på Rema 1000 på Ridabu lørdag 25. juli kl. 10:46. Siste elektroniske observasjon av Gulbrandsen er fra søndag 26. juli kl. 20:07. Da antar politiet at Gulbrandsen kjøpte bussbillett fra Nilsrud busstopp ved rv25 og tok bussen i retning Hamar, skriver politiet.

Politiet holder alle muligheter åpne om hva som har skjedd, og har ingen indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt.

Ønsker tips

Mannen er Pål Johan Gulbrandsen (21) fra Arendal. Gulbrandsen er student ved Høgskolen i Innlandet, studiested Blæstad der han har en hybel. I sommer har han delvis bodd på adressen Duengerhøgda 259 på Nes i Ringsaker siden han jobbet på en gård i nærheten.

Ifølge politiet beskrives Gulbrandsen som pliktoppfyllende og et rutinemenneske. Han er 195 cm lang, har kort mellomblondt hår og en slank kroppsbygning.

Politiet ønsker at publikum som kan ha sett den savnede eller har opplysninger i saken tar kontakt på tlf. 62 53 90 00 / 02800 eller via internett på politiet.no.

Kommentarer til denne saken