Elverum-spiller Marius Hagen er nemlig mannen som kjøper roser til samboeren hver eneste mandag og putter svigermor som trener for sitt Hedmark XI.

Slå den.

Det er ikke mulig, og dermed for han tittelen som FotballHedmark største fløtepus, og image som tøff midtbanespiller på Elverum har herved raknet fullstendig.

Sju klubber siden 2014

Vi går også igjennom seriestarten i Eliteserien og 1. divisjon, samtidig som vi ser på Hagens forholdsvis innholdsrike karriere – som fra 2014 ikke teller mindre enn sju klubber!

Mest spesielt var kanskje tiden med kompisgjengen i Nest-Sotra, og som HamKam-spiller ertet han på seg hele Elverum med å uttale at «Kommer vi ikke foran Elverum på tabellen har vi feilet stort. Elverum er en fryktelig plass og jeg kunne aldri tenkt meg å bo her».

Han bor heller ikke i byen, men spiller for byens fotballstolthet – og håper å bli her lenge.

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: