Etter en altfor lang pause er vi endelig tilbake med podkast. Magnus Torp Antonsen har fått straffetrening og er ikke med denne gangen.

Men vi har invitert to som har snakketøyer i orden og masse gromhistorier på lager.

Stian Aasen forteller om hvordan det var å jobbe under Tom Nordlie i KIL, han forteller om tiden i Nybergsund og hvorfor unge fotballspillere i dag har en lang vei å gå.

Fredrik Tervaniemi har bunkret opp med Kim Ojo-historier og ikke minst historien om da nevnte Aasen møtte gutta i dress på Café Rollo.

I tillegg oppsummerer vi 2. divisjonssesongen så langt og er skjønt enige om at Elverum rykker opp, Sundet klarer seg og Brumunddal vil slite. Tynset er fortapte, men Aasen mener norddølene vil komme tilbake.

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi sender minst 30 direktesendte kamper denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: