Drømmen om et Hedmark-lag i cupfinalen på Ullevaal lever sterkere enn på veldig lenge. Både HamKam og KIL har flere tapte semifinaler i løpet av sine respektive storhetstider – men aldri har noe Hedmark-lag entret Ullevaal på fotballens festdag.

Men kan det skje i år? Etter at Kongsvinger sendte Brattvåg ut i 4. runde og trakk Sandefjord hjemme i semi'n, er en semifinale innen rekkevidde – og da kan alt skje!

Gode historier

Denne sendingen er dermed en aldri så ørliten KIL-spesial, der tidligere spiller Nils Kristian Myhre og supporter Ola Thorset, besøker podkasten.

Myhre er tidligere redaktør i Østlendingen, mens Thorset i dag er nyhetsredaktør på huset.

Likevel serverer guttene strålende historier denne uken.

Vi er innom helgens runde i 2. div. avdeling 2 der det kanskje mest spennende oppgjøret er på Briskeby, der multitalentet Steffen Stegavik er med i Strindheim-troppen.

Vi gir dere smakebiter fra den strålende dokumentaren «Gjemselund Gråter» og forklarer hva propagandafotball er for noe.

Noen kilometer utenfor Hedmark-grensa finner vi også FUVO-legenden Kjell Engefalen, som har scoret nesten 500 mål i sin seniorkarriere.

Så det er bare å sette seg tilbake å nyte denne ukens podkast!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi sender minst 30 direktesendte kamper denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennomiTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER IiTunes: