Nordengen serverer uansett strålende historier fra tida på juniorlaget til Norges beste klubb og har blant annet med seg en glimrende XI sammensatt av hans tidligere trenere.

På laget finner vi trønderlegender som Trond Henriksen og Roger Naustan, mens de lokale heltene Bjørn Øverhaug, Ole Kristian Sagbakken og Trond Erik Skogan får en plass på laget.

Hele XI-laget hører du i podden under.

Mange sliter i motvind

I FotballHedmark ruller ballen videre, men de lokale lagene i de øverste divisjonene sliter. HamKam og KIL har plassert seg midt på tabellen, mens både Elverum, Sundet, Tynset, Brumunddal og Ottestad sliter i motvind.

Overraskelseslaget Løten rotet bort tre poeng sist helg.

Vi diskuterer også 5. divisjon der Fart har trukket seniorlaget sitt etter bare to seriekamper. Panelet er ikke imponert, og det er heller ikke Twitter.

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes:

Sesong 3:

Sesong 2:

Sesong 1: