Vi har nå tilsynelatende runda gjestelista når vår første gjest Kent Stenseth nå er tilbake igjen i studio.

Siden sist har han både spilt fotball for Løten og vært i Frankrike for å følge sitt England – noe som jo endte med et realt magaplask og hodestups ut i 8-delsfinalen mot Island.

Hengenebb

Stenseth har derfor litt hengenebb denne gangen, men ikke verre enn at han klarer å oppsummere EM så langt sammen med oss.

Han forteller blant annet om hva som skjedde i Marseille da politi, lokale franskmenn, russere og engelskmenn barket sammen.

Sammen med Stenseth oppsummerer vi også hvordan det har gått med våre lokale lag i de forskjellige divisjoner.

Lystig!

Det er verdt å merke seg Alvdals krisestatistikk den siste tida, vi avskriver Tynset, lar oss imponere av Dala, Sundet og Elverum. HamKam virker å være på bedringens veg.

I lavere divisjoner brygges det opp til kamp mellom Løten og Trysil. Vi har også beveget oss litt inn i Trøndelag der NTNUI stilte uten innbyttere og med ei Elverum-jente på laget sist kamp ...

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi sender minst 30 direktesendte kamper denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: