Anders forteller blant annet om hva som er konseptet Tour de Drink, et festsystem der det deles ut trøyer alt ettersom hvor du ligger i festfeltet til enhver tid.

Også her er den gule ledertrøya selvfølgelig den gjeveste.

Tøff klassifisering

Bronken og Elverum Fotball har vært igjennom en tøff akademiklassifisering, og han beskriver det som det tøffeste han har vært igjennom.

Selvfølgelig tar vi også et blikk mot fotball-VM, diskuterer hva som er tidenes VM i fotball og konkluderer egentlig bare med at vi bør ta oss fri under hele mesterskapet.

Bronken har også vært svært ivrig autografsamler i sin spede barndom og leverer fra det – Autograf XI. Strålende. Her er det mange gamle helter.

Og sist men ikke minst – vi har skaffet oss jingles.

De må høres!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes:

Sesong 3:

Sesong 2:

Sesong 1: