Tynsetingen er på flyttefot og depper litt over at Italia ikke er med i VM, men klarer likevel å fyre seg greit opp av både filming og prestasjoner.

Denne helgen skal han på byttekveld med sine Panini-klistremerker, og VM følges med argusøyne.

I denne ukens episode snakker vi om den rekordjevne 2. divisjonsavdelingen til Elverum og Nybergsund, og for store deler av panelet denne uken, er det tunge tak når Tynset nå har falt under nedrykksstreken i 3. divisjon.

VM-feber

Selv om lokalfotballen engasjerer som alltid, er det VM-feber i disse dager.

Marius Krokhaug har fulgt mange VM fra TV-stolen, og med favorittlaget Italia sittende hjemme, kan han for første gang følge mesterskapet med tilnærmet likt hvilepuls.

Men som alltid er han engasjert når det er snakk om fotball.

Vi snakker om VAR, favoritter som skjelver foran den andre gruppespillskampen, og går gjennom gruppe for gruppe, der vi utpeker våre favoritter til å gå videre.

I tillegg presenterer vår gjest et deilig XI-lag med en herlig blanding mellom italienske legender og sluggere fra de nordlige delene av fylket vårt.

Tune in for en hyggelig time med lokal- og VM-fotball.

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes:

Sesong 3:

Sesong 2:

Sesong 1: