Vi snakker mye om fotball, litt om fyll, litt om kjærlighetsreality og gutta har med to strålende XI-lag!

MBK Domkirkeodden er klubben som oppsto i en kompisgjeng i Hamar og Brumunddal. En gjeng fotballspillere som trengte et lavterskeltilbud i seriespillet og som like godt stiftet en helt ny klubb.

Det ble direkte opprykk fra 5. divisjon første året og laget er nå inne i sin andre sesong i 4. divisjon.

Tilbake på laget er Sigurd «Messias» Ertsås, mannen som midt i 2016 forsvant til Dala i en overgang hvor MBK forlangte 96 duggfriske pils som betaling – noe de for øvrig aldri fikk.

Anders Bakkerud Larsen er mannen som fjellflørtet seg inn på norske TV-skjermer, men som har en lang fotballkarriere i klubber som 2380 Christiania, Helgøya og JessKam.

Til tross for at karrieren startet å dale allerede for 10–15 år siden, er han still going på et MBK som skal forsøke å holde plassen i divisjonen.

Ny design

I løpet av den siste uken har podkasten også fornyet seg.

Vi har vært på covershoot og omsider fått Ulrik Balstad med på coveret.

Ikke nøl med å tune inn på ukens episode!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: