Gå til sidens hovedinnhold

Knappen-Gate, skadet i øreflipp og nær-døden-skade

Artikkelen er over 5 år gammel

Keo-Kongen Kai Kristiansen besøker oss denne uka. Styremedlemmet i HamKam er dønn ærlig om prosessen rundt Kevin Knappen-Gate. Han tror blant annet at Knappen var for lite sexy for HamKam for halvannet år siden.

Årets korteste uke er snart over og rundes av med en ny strålende fotballhelg.

Blant annet får vi lokaloppgjøret mellom Brumunddal og HamKam på Sveum på søndag kveld. I lys av Kevin Knappen-Gate blir dette et strålende lokaloppgjør i alle fasetter.

Ikke sexy nok tidligere

Kai Kristiansen gjester bula denne uka og HamKam-styremedlemmet åpner opp omkring prosessen rundt at HamKam hentet Kevin Knappen denne uka.

Han er blant annet klar på at klubben nok ikke er verdensmestere i timing og han tror også at Knappen rett og slett ikke var sexy nok for HamKam da Bergersen ble ansatt.

Kristiansen forteller også om en innholdsrik spiller- og trenerkarriere – blant annet om det å få sparken og om da han holdt på å dø etter en skade.

I vår faste spalte forteller Ståle Solbakken om hva som egentlig skjedde da han eksploderte i fjeset på mannen som er omtalt som verdens beste trener, Pep Guardiola.

Pluss mye mye mer god fotballprat!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER IiTunes:

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi sender minst 30 direktesendte kamper denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennomiTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

Kommentarer til denne saken