Årets korteste uke er snart over og rundes av med en ny strålende fotballhelg.

Blant annet får vi lokaloppgjøret mellom Brumunddal og HamKam på Sveum på søndag kveld. I lys av Kevin Knappen-Gate blir dette et strålende lokaloppgjør i alle fasetter.

Ikke sexy nok tidligere

Kai Kristiansen gjester bula denne uka og HamKam-styremedlemmet åpner opp omkring prosessen rundt at HamKam hentet Kevin Knappen denne uka.

Han er blant annet klar på at klubben nok ikke er verdensmestere i timing og han tror også at Knappen rett og slett ikke var sexy nok for HamKam da Bergersen ble ansatt.

Kristiansen forteller også om en innholdsrik spiller- og trenerkarriere – blant annet om det å få sparken og om da han holdt på å dø etter en skade.

I vår faste spalte forteller Ståle Solbakken om hva som egentlig skjedde da han eksploderte i fjeset på mannen som er omtalt som verdens beste trener, Pep Guardiola.

Pluss mye mye mer god fotballprat!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER IiTunes:

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi sender minst 30 direktesendte kamper denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennomiTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!