Han lovet sin datter å søke på Farmen, men trodde aldri han skulle komme med. Han presenterte seg derfor nærmest som en psykopat-fotballspiller på audition og kom til slutt hele vegen – som én av sju menn på Farmen 2017.

Vi får høre om forholdet til omstridte Geir Magne og om da han ble kalt inn på teppet av produksjonsselskapet etter Liverpools serieåpning.

Men det er fotballkarrieren til Tom Evensen vi snakker mest om.

Mannen som må ha norgesrekord i å «bryte» kontrakter, og som har spilt i Åsmarka, Elverum, Brumunddal, Ringsaker, Biri og Lillehammer.

Dette er spilleren som var så liten og spe i barnefotballen at han blåste over ende om det var bris i Åsbygda, men som til slutt ble en innbitt målscorer.

Han leverer også et strålende XI-lag.

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

HUSK OGSÅ: VI SENDER ALT FRA POSTNORD-LIGAEN. SJEKK HER!

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: