Vi har også denne uka spilt inn ny podkast og dro ikke langt for å hanke inn gjestene.

Etter å ha slått både Brumunddal i serieåpningen og Tynset i cupen var både Balstad og Rønes høyt opp i vårt lille studio i Østlendingen.

HØR OGSÅ VÅR FORRIGE PODKAST: Slik er lagfestene i Løten og vi setter opp tabelltips

En go'bit

De to Elverum-spillerne er vel det man kan kalle to rake motsetninger, men fant hverandre i hvitt og svart da Balstad kom fra Trondheim med Uggs og mørke solbriller i 2010.

Det endte med samboerskap og de to er nå veteraner i et lag som sikter mot opprykk til 1. divisjon.

Ulrik Balstad er ikke kjent får å holde munn, og i podkasten forteller han om elegante triks for å slippe dugnad, om da han satte bremsespor i asfalten på Minnesund for å signere for Elverum og en strabasiøse turer til Amsterdam og Magaluf.

Rønes på sin side fikk kjeft av bestemor det året han ble årets råtass i Elverum og Balstad mener den sindige elverumsingen er den beste på kontraktsforhandlinger.

En skikkelig go'bit dette altså!

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette fokus på fotballen i Hedmark og vi sender minst 30 direktesendte kamper denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

LYTT TIL DENNE UKAS PODKAST UNDER!