Inn kommer klæmbacken fra Trøndelag, Ulrik Balstad, og han skal bidra i podden utover høsten – selvfølgelig med nye og freshe gjester.

Tidenes sommersignering

Vel hjemme fra Vestfold, fast inventar på Løtens høyreside og hengende over et bilpanser på Elverum Sport Bilsalg er Ulrik Balstad tilbake i Elverum. Og han har nå takket ja til å bidra enda mer i FotballHedmark-podkasten.

Vi benytter nå anledningen til å oppsummere sommeren og hva som skjer utover høsten. Det er nå det drar seg til.

Elverum Fotball går avgjørende uker i møte, og det samme gjør Flisa. HamKam ser ut til å blåse opp en divisjon etter tidene sommersignering og på Tynset kan en engerdøl puste lettet ut.

Vi har fått en ny eliteserieprofil siden sist, og klubbledelsen i KIL får slakt av gutta rundt bordet.

O2-snapper XI

Fordi vi denne gangen ikke har tatt oss bryet med å be inn noen gjest, har vår faste mann, Magnus Torp Antonsen, mast seg til å få sette opp sitt favorittlag med en gjeng som virkelig vet å løpe på fotballbanen.

Her er O2 XI!

Det er bare å tune inn og høre på ukes FotballHedmark-podkast!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

HUSK OGSÅ: VI SENDER ALT FRA POSTNORD-LIGAEN. SJEKK HER!

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: