Peder Rustad er advokaten som bruker all sin fritid, og litt til, på å følge Elverum Fotball.

Denne uken er han gjest sammen med Simen Arnesen. Han er tilbake i podkasten etter å ha ført sitt kjære Ottestad til opprykk fra 4. divisjon.

På ergometersykkel i boblejakke

Det blir stort fokus på lokaloppgjøret mellom Elverum og Kongsvinger denne uken, og Peder Rustad går også i dybden på hvem han mener har imponert og skuffet mest hos hvittrøyene i år.

Han har også tatt med seg ukens XI-lag der stikkordet er fysiske forutsetninger. Der finner han plass til en gammel polsk helt.

Vi får et innblikk i hva Simen Arnesen måtte gjøre for å styre midtbanen i HamKam og Balstad innfører en ny spalte, ganske langt fra fotballens verden.

Det er bare å tune inn og høre på ukens FotballHedmark-podkast!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

HUSK OGSÅ: VI SENDER ALT FRA POSTNORD-LIGAEN. SJEKK HER!

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: