Jan Sverre Moe er midtstopperen som fikk en ordentlig overhøvling av Nils Arne Eggen etter å ha spilt over to ledd på RBK-trening.

Og dette skjedde etter at samme Moe ikke hadde hilst ordentlig på RBK-høvdingen under lunsjen på Brakka. Vi kan avsløre såpass mye at det ikke ble kontrakt hos Norges beste klubb.

Tidens XI-lag?

Jan Sverre Moe har spilt i Elverum, Sundet, Ull/Kisa, Sørskogbygda, Vang og Oppegård.

I denne podkasten serverer han noen legendariske historier om Millivoj Knezevic og andre kjente fotballpersonligheter fra Hedmark.

Han leverer også det som kan være tidenes XI-lag. Jan Sverre Moe har gått til utelivets verden og laget Alexis XI, utifra hvem som tidligere var konger på Elverums sagnomsuste utested i Lundgaardsvegen.

Det er bare å tune inn og høre på ukes FotballHedmark-podkast!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

HUSK OGSÅ: VI SENDER ALT FRA POSTNORD-LIGAEN. SJEKK HER!

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: