Inneklemte dager, ferieavvikling og mye jobbing på utebane har gjort mai til en dårlig podkast-måned - så langt.

Nå er vi tilbake og denne uken med selveste Elverum-treneren i studio - mannen som ble fryktelig hissig da Elverum fikk bortekamp mot Bodø/Glimt i cupen, men som strålte som en sol etter at nordlendingene var sendt på hue ut av turneringen.

I seriespillet har det gått opp og ned, men Fossum er trygg på at laget hans holder plassen i 1. divisjon og til helga venter bunnlaget Fredrikstad.

Ble aldri noen elitespiller

Til podkasten kommer han med sitt eget Hedmark XI - flusst med gamle helter.

Han forteller også om hvorfor han angrer på overgangen til Kongsvinger på starten av 1990-tallet og hvorfor karrieren aldri ble som mange hadde spådd.

Tore Fossum var nemlig et stort talent med nesten 20 kamper for yngres landslag. Noen eliteseriespiller ble han ikke, men fikk en flott karriere i Elverum.

Noen hevder også han har blitt mildere med årene. Selv svarer han på hvorfor.

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

HUSK OGSÅ: VI SENDER ALT FRA POSTNORD-LIGAEN. SJEKK HER!

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: