Egentlig er leiren lagt til Hamar mest fordi Start aldri svarte på henvendelsen, men Tolga-Vingelen orket ikke å reise til Danmark på dårlige baner ett år til. Derfor ble det Børstad i snødrevet. 

Svein Aasen og Tore Hilmarsen fra Tolga-Vingelen FK gjester podkasten denne uken, for lystig prat om alt fra serieåpning i 1. divisjon til damespillere på drømmelaget.

To damer på Hedmark XI

Som nevnt påberoper gutta fra nord i fylket seg å være best på alt utenomsportslig. De har egen medieavdeling og en ganske rykende fersk klubbsang. Vi kaster terningen.

Aasen og Hilmarsen leverer også en strålende Hedmark XI – til og med bestående av to damer.

Vi går detaljert igjennom Magnus sitt tabelltips for 1. divisjon, og en av gjestene er hoderystende til hvor langt ned Østlendingens mann har plassert Kongsvinger.

Ellers en god porsjon med deilige breddefotballhistorier, og podkastens sedvanlige tant og fjas.

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: