Onsdag smalt to fotballnyheter i Hedmark. Først meldte Ulrik Balstad at han forlater Fram Larvik og flytter tilbake til Elverum.

I denne ukens podkast snakker han om det siste halvåret, som ifølge eget utsagn har vært et eneste stort familieråd og til slutt ble valget om å forlater Vestfold veldig enkelt.

Han framholder imidlertid at han ikke kommer hjem med halen mellom bena, men med brystkassa like langt fram som tidligere.

Senere på kvelden onsdag ble det klart at Elverum-vingen Amor Layouni plutselig er klar for Bodø/Glimt. I klartekst så må Elverum altså slippe en av sine beste spillere midt i en sesong der de kjemper en desperat kamp om å holde plassen i 1. divisjon.

Lørdagskamp XI

Ulrik Balstad er med oss på tråden fra Larvik og har selvfølgelig med seg sitt eget XI – det såkalte Lørdagskamp XI.

Dette er tettpakka med gutter som helst vil spille lørdag, og ikke søndag, med alt det innebærer.

Det er bare å tune inn og høre på ukes FotballHedmark-podkast!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

HUSK OGSÅ: VI SENDER ALT FRA POSTNORD-LIGAEN. SJEKK HER!

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: