Klubbeier i Uganda, Anders Bronken og pikenes Jens, Per Steinar Krogsæter gjester oss denne uken.

Vi får klarhet i hvem Erik Nesberk Brensen er, Krogsæter forteller om sin tid som spiller lengst nord i landet, Bronkens karrière som supporterleder, Elverums rekordjakt og hvem som hver gang – noe ufortjent – kåret Krogsæter til Elverum beste spiller.

Vi spår at rekorden blir Elverum sin etter Brattvåg, også ser vi på om teambuilding på Helgøya er det som skal til for HamKam.

Liverpool-temperament

Magnus har da også vitterlig blitt matchvinner light i Elverum-derbyet mot Sørskogbygda, så vi kommer ikke unna J/H denne gangen heller – dessverre.

Ellers er jo fotballuken for den andre halvdelen av podkasten preget av Tynsets strålende seier mot Brattvåg. Nå blir det fest på Gjøvik Stadion til uka.

Anders Bronken er også rimelig hardcore Liverpool-supporter og forteller om hvordan det arter seg, godt mikset med noen doser temperament.

Per Steinar Krogsæter redegjør også for hva som får en mann med god forsvarskarriere til å hoppe ut av uniformen og gå inn i "vepsebolet" Elverum Fotball.

Tune in!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi sender minst 30 direktesendte kamper denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: