Som en del av Østlendingens fotballsatsing denne sesongen, med sterkt fokus på 2. divisjon og direktesendinger fra minst 30 kamper, så kaster vi oss på den siste mediebølgen – nemlig podkast.

Enkelt forklart er podkast strømming av lyd på enten pc, nettbrett eller mobiltelefon. Man kan abonnere på forskjellige podkaster og lytte til disse når det måtte passe den enkelte bruker.

Vår ferskeste podkast finner du i bunn av denne saken.

Her finner du podkasten

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Første episode av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

Dilemma for Mellum

I premieren har vi fått besøk av to strålende opplagte gutter, som bare rister av spenning før onsdag. Da Løten tar imot Vålerenga til cupduell i første runde.

Søskenbarna Kent Stenseth og Øyvind Mellum har opplevd mye på fotballbanen, både i Løten og med Elverum blant annet. De to sørget blant annet alene for at Elverum rykket opp fra 3.-divisjon i 2010.

I podkasten forteller gutta om festkulturen i Løten FK, Øyvind Mellum svarer på hvem som er brunest av han og Steinar Libekk og samme Mellum forteller hva han gjør om Løten får straffe i siste minutt på favorittlaget Vålerenga – i siste minutt.

Alt i alt en svært lyttbar premiere synes vi og vi håper lytterne tar godt imot vårt siste lille stunt!

LYTT TIL PODKASTEN UNDER: